FAQ

Kan ik advies krijgen over het aanbod van energieleveranciers?

Nee op deze website vindt u enkel informatieve artikelen en de mogelijkheid om energieleveranciers te vergelijken. Voor advies dient u contact op te nemen met een onafhankelijke vergelijker of de klantenservice van een energieleverancier.

Mag ik een artikel schrijven voor op deze website?

Interessante en relevante artikelen zijn zeker een meerwaarde op onze website. Goede content zullen wij dan ook altijd plaatsen. Neem hierover contact op met ons.

Kan ik een link krijgen op deze website?

Voor deze website zijn we altijd opzoek naar relevante en interessante websites. U kunt contact opnemen voor de mogelijkheden van een linkvermelding.

Wat als er een fout op uw website staat?

Wij betreuren het ten zeerste wanneer deze website fouten bevat. Wij doen er alles aan om de website van goede informatie te voorzien. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de mogelijke geleden schaden. U vindt dit én meer in onze disclaimer.

Zijn jullie onafhankelijk?

Ja, deze website is een onafhankelijke vergelijker. Wij bieden u alle informatie over het overstappen naar een andere energieleverancier. Ook kunt u gratis en vrijblijvend energieleveranciers vergelijken. Welke leverancier u kiest, is geheel uw keuze.

Hoe kan ik online vergelijken?

U kunt op deze website 28 verschillende aanbiedingen vergelijken voor het overstappen op een andere energieleverancier. Deze website is niet onafhankelijk en krijgt een vergoeding voor iedereen die overstapt. Wel streven wij naar correcte prijzen.

U kunt online energieleveranciers vergelijken om geld te besparen.