Gratis advies en energieleverancier kiezen

Bent u ook op zoek naar een goede en betrouwbare website om uw energie te kunnen vergelijken? U hoeft dan enkel even het formulier in te vullen, en u krijgt dan de beste aanbiedingen te zien voor uw energieverbruik.

Deze aanbiedingen zijn enkel en alleen te verkrijgen via deze website, en niet via de website van de energiemaatschappij omdat wij deze aanbiedingen aan uw mogen doen door middel van een promotie. Wanneer u een interessante aanbieding heeft gevonden, kunt u direct van energiebedrijf overstappen, en wanneer u het formulier invult zullen uw persoonlijke gegevens gelijk worden doorgestuurd naar het desbetreffende energiebedrijf.

Energie aanbiedingen vergelijken

Op onze website kunt u eenvoudig en snel in enkele stappen uw energie en energieleveranciers vergelijken, vergelijken is gratis en als u klaar bent met het vergelijken van de aanbiedingen kunt u ervoor kiezen om direct over te stappen wanneer u de aanbieding interessant genoeg vind.

Met de volgende gegevens kunnen wij een unieke en gerichte vergelijking geven: 

  •  Uw postcode
  • Geef uw actuele leverancier aan
  • Vul in, in wat voor soort huis u woont
  • Voer in met hoeveel personen u in dit huis woont

De goedkoopste energiemaatschappij word altijd als eerste resultaat weergegeven.

Normaal gesproken gaan consumenten bij het energie vergelijken voor de prijs, daarom zult u de goedkoopste aanbieding gelijk bovenaan het lijstje vinden. De getoonde prijs is de totaalprijs, en hierbij in is dan ook de prijs van stroom en gas en het transport bij elkaar geteld om u een zo duidelijk mogelijke prijs te geven. Op deze manier word het nog makkelijker energie vergelijken. Dit zorgt er dan ook voor dat u een betrouwbare berekening krijgt, die geheel eerlijk en transparant is zodat u achteraf niet voor verrassingen zult komen te staan.

Hieronder ziet u ook voor ieder product een opsomming van:

  • De tijdsduur van het contract:  ( bijvoorbeeld 1 jarig of voor onbepaalde tijd)
  • De prijzen: Of de prijzen variabel zijn, of vast over de duur van het contract.
  • Groen of grijs: Wat voor soort stroom en/of gas er word geleverd.
  • Wat u erop vooruit gaat: Hoeveel euro u er vooruit gaat in tegenstelling tot de standaard leverancier in uw regio.

Verschillende soorten energie vergelijken met een zoekfilter.

Met behulp van filters, kunt u uw energie vergelijking geheel naar behoefte aanpassen, u kunt op deze manier gemakkelijk prijzen naast elkaar leggen en een leverancier vinden waarbij u zich prettig voelt. Bij het resultaat zult u ook hier weer de goedkoopste aanbieding bovenaan in het lijstje vinden.

Wat te doen zodra u voor u de beste leverancier heeft gevonden?

Wanneer u na het energie vergelijken de beste leverancier heeft gevonden voor stroom en/of gas kunt u eenvoudig, veilig en snel uw gewenste leverancier aangeven en overstappen. U ontvangt dan meestal binnen enkele dagen een bericht van de door u gekozen energieleverancier, en het kan ook zijn dat zij u nog bellen om de zekerheid te hebben dat u ook daadwerkelijk de aanvraag heeft ingediend.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, en wij zullen dan ons best doen om uw vraag zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Over de auteur


Energie consultant